Lainajalat | Kotipalvelu

Apua kotona pärjäämiseen ja omatoimisuuden tukemiseen

Apua ikääntyneelle arjessa toimimiseen ja aktiivisena pysymiseen.

Kotipalvelut ikäihmisille

Kotipalvelun tarkoituksena on ylläpitää ikäihmisen toimintakykyä, jotta arki kotona sujuisi mahdollisimman mukavasti. Sen vuoksi kodin askareita tehdään mahdollisimman paljon yhdessä asiakkaan kanssa eli käytän työssäni kuntouttavaa työotetta, joka innostaa ja motivoi ikäihmistä tarttumaan itse toimeen. Toki avustan tarvittaessa, mutta pyrin myös välttämään liikaa toisen puolesta tekemistä.

Kotipalveluun kuuluvat myös vaatehuolto eli pyykinpesu ja tarvittaessa vaatteiden silitys. Kylpypäivänä on mukava käydä nukkumaan vasta vaihdettuihin, raikkaisiin lakanoihin.

Lääkehoito

Asiakkaitteni lääkehoito on yleensä järjestetty kunnallisen tai yksityisen hoivapalvelun kautta, jolloin olen toiminut yhteyshenkilönä kyseiseen tahoon päin omaisen niin toivoessa. Ikääntynyt läheinen asuu monesti kaukana omaisistaan, jolloin lähellä olevan avustajan on helpompi hoitaa jokapäiväisiä arjen rutiineja ja mahdollistaa näin sukulaisen ajan käyttö ikääntyneen kanssa seurusteluun.

Päivi avusti lähes seitsemän vuoden ajan Alzheimeria sairastanutta äitiämme, minkä ansiosta hän pystyi asumaan kotonaan. Tällä hetkellä Päivi ulkoilee 85-vuotiaan sukulaismiehemme Juhanin kanssa ja auttaa häntä kotiaskareissa 3-4 kertaa kuukaudessa. Päivin kanssa on helppo kommunikoida, hän pitää aina lupauksensa ja ikäihmiset viihtyvät hyvin hänen mukavassa seurassaan.

Jorma P.

Ota yhteyttä.

Soita 050 560 6588 tai jätä viesti.

Palaan asiaan mahdollisimman pian. Kiitos viestistäsi.

  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Päivi Kantola, Lainajalat Oy, logo

Lainajalkojen uutiskirje

Ajoittaisia kuulumisia ja tiedotteita Lainajalkojen toiminnasta.

Kiitos liittymisestä uutiskirjeen saajaksi!