Lainajalat | Omaishoitajille

 

Omaishoitajan sijainen – huoleton ja virkistävä tauko omaiselle ja hoitajalle.

Tarjoan sinulle tauon hoitovastuusta. Lähden omaisesi kanssa retkelle.

Omaishoitajan lyhytaikainen sijaistaminen

Omaishoitajan oma virkistys on palvelus läheiselle

Sosiaalinen kanssakäyminen tekee hyvää sekä henkisesti että fyysisesti ja vaikuttaa positiivisesti mielialaan.  Joskus läsnäolo ja kuuntelu voivat auttaa enemmän kuin pelkät lääkkeet, kohdatuksi tulemisen tarve ei poistu meiltä keneltäkään iän karttuessa ja tunnetusti nauru todella pidentää ikää tai ainakin tekee elämästä hauskempaa 🙂

Jokaiselle omanlaistaan virkistystä

Musiikin kuuntelu tai yhdessä vanhojen tuttujen laulujen laulaminen rentouttaa ja vie ajatukset pois arjesta. Jollekin toiselle luontaista voi olla yhdessä vietetty aika sanaristikkoja ratkaisten tai kuunnellen ääneen lukua.

Tuttu ja turvallinen omaishoitajan sijainen

Muistisairaalle ihmiselle on hyväksi, että hänen luonaan käy toistuvasti sama henkilö, joka tietää hänen elämänkaarensa, tapansa ja toiveensa. Omaishoitaja puolestaan hyötyy siitä, että saa omaa aikaa ja pääsee virkistäytymään.

Omaishoitajan jaksamisen tueksi omaa aikaa

Olet ehkä ollut tilanteessa, jossa samaan aikaan pitäisi mennä hoitamaan omia asioita sekä viemään iäkästä omaistasi esimerkiksi lääkäriin.  Tiedät, että omaisesi haluaisi edes kerran viikossa ulkoilemaan ja nauttimaan luonnosta kaikessa rauhassa, mutta syystä tai toisesta sitä on vaikea järjestää. Tähän voisi olla ratkaisuna esimerkiksi kerran tai kahdesti viikossa sovittu tapaaminen, jolloin iäkäs omaisesi pääsisi turvallisesti haukkaamaan happea ja seuraamaan lähiympäristön tapahtumia.

Päivi toimi vuosia liikuntakyvyttömän Alzheimerin tautia sairastaneen, nyt jo edesmenneen omaiseni avustajana, myös taudin vaikeassa loppuvaiheessa. Päivi on luotettava, ystävällinen ja huomaavainen seuralainen ja valmis osallistumaan hankalampiinkin hoitotehtäviin. Voin lämpimästi suositella Päiviä ja Lainajalat palveluja

Pirkko Aulin-Ahmavaara

Ota yhteyttä.

Soita 050 560 6588 tai jätä viesti.

Palaan asiaan mahdollisimman pian. Kiitos viestistäsi.

  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Päivi Kantolan Lainajalat Oy:n logo

Lainajalkojen uutiskirje

Ajoittaisia kuulumisia ja tiedotteita Lainajalkojen toiminnasta.

Kiitos liittymisestä uutiskirjeen saajaksi!